TEKES INNOVAATIOSETELI JA EXPLORER RAHOITUS

Meidän kautta TEKES innovaatioseteli. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv)

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi.  Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan.

Innovaatioseteli on osa Tekesin kasvun ja kansainvälistymisen palveluja yrityksille ja sen kriteerien muutoksilla tähdätään entistä voimakkaammin yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edellytysten paranemiseen.

Asiakastiedon Rating Alfa on vähintään A+ ja hakijalla ei saa olla verovelkaa tai verotilin alijäämää. Koskee myös verottajan kanssa tehtyä verojäämän maksusuunnitelmaa.

 

Meidän kautta myös TEKES EXPLORER rahoitukseen, jossa Tekes maksaa kansainvälistymiskuluja 50 % kokonaiskustannuksista 10.000 € – 20.000 €. Seuraavassa linkissä lisätietoja tästä rahoituksesta

EXPLORER rahoitus

 

Eminko Oy:n puolesta lisätietoja Kauko Määttä puh. 0442840944 tai kauko.maatta(at)eminko.com.